субота, 5. август 2017.

Jednostavan ritual posvećivanja tarot karata

Sledeće je pojednostavljen ritual oisvećivanja tarot karata pogodan za špilove koj ise naslanjaju na tradiciju Zlatne zore.



1.Opuštanje i / ili Ritualno Kupanje
2. Izvedi MTRP.
3. Stavi novi špil na Oltar u središtu tvog hrama ili svetog mesta. Štapom iscrtaj krug i terajući pentagram (isti kao pentagram zemlje, ali znaš da je to pentagram Malkuta, a ne zemlje) iznad neotvorenog špila karata. Ovim se započinje postupak čiš­ćenja karata.
4. Lagano udari špil tri puta i vibriraj: EHEJEH, JAH, JOD HE VAU HE ELOHIM
 Sa svakim udarcem štapa vibriraj Imena.  Reci:
“Tebi Najviši, ja .... (magijsko ime) posvećujem ove karte Veštine tako da postanu Tvoj istinski odraz i slava. Ne meni nego Tebi neka je Moć i Slava.”
5. Iscrtaj jednakokraki krst iznad špila i reci:
Prizivam te IAO, da pošalješ HRU-a, velikog Andela koji bdije nad operacijama ove Tajne Mudrosti, da položi svoju nevidljivu ruku na ove posvećene karte veštine, da bismo tako istinski pro­nikli u znaćenje skrivenog u slavu Tvog neizrecivog Imena. Amen.
(Vizuališi ruku moćnog anđela, položenu na špil, koja sve­tli blještavim belim svetlom. Špil Tarota se vizualizira u blještavoj auri svjetla, kao i obično.)
6. Opet udari lagano špil tri puta Štapom.
7. Stani okrenut prema istoku tako da je špil ispred tebe. Oseti belu svetlost Ketera iznad sebe. Oseti njegovu Božansku Sna­gu. Tad usmeri njegovu energiju na špil koristeći Znak Ulazećeg. Uradi ovo usmeravanje tri puta pre nego što daš Znak Tišine. Ako se pravilno izvodi oseti se lakša iscrpljenost pa se može uzeti kraće vreme za odmor.
8. Otvori kutiju i izvadi karte. (Ako je špil prethodno bio otvoren i upotrebljavan, potrebno je pre rituala obrisati svaku kartu čistom belom tkaninom napunjenom za tu svrhu.)
9. Postavi karte u krug. Uzmi Štap i iscrtaj krst iznad njih i re­ci: Imenima i Slikama su sve Moći probuđene i oživljene. Probodi Štapom kroz središte krsta.
10. Skupi karte i zamotaj ih u belu ili specijalno priba­vljenu tarot vrečicu.
11. Izvedi MTRP.
12. Reci:
Oslobađam sve duhove koji su bili zatočeni ovom ceremonijom. Idite u miru sa blagoslovom JEHESUAH JEHOVAŠAH-a. Ovim progla­šavam hram ispravno zatvorenim.”

Sada možete napustiti hram. 

Нема коментара:

Постави коментар